
Zařízení & příslušenství
Pork Belly In Shrimp Paste
Příprava 5min
Celkový 55min
3 portions
Suroviny
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (volitelně) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
678 kcal /
2835 kJ
Protein
15 g
Tuk
64 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
21 g
Sodík
107 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

High Temp. Asian Cooking
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní