Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 107 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Rice Wine Chicken
30min