Pork Belly In Shrimp Paste

Pork Belly In Shrimp Paste

4.0 12 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 55min.
3 portions

Suroviny

  • cooking oil
    30 g
  • pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
    300 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger julienned
    40 g
  • shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long
    20 g
  • bird's eye chilli (chilli padi) (volitelně) sliced
    1
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • shrimp paste (har cheong)
    30 g
  • water
    350 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 107 mg
Protein 15 g
Kalorie 2835 kJ / 678 kcal
Tuk 64 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...