Pork Belly In Shrimp Paste
TM6

Pork Belly In Shrimp Paste

4.1 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g cooking oil
  • 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 40 g fresh ginger, julienned
  • 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
  • 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g shrimp paste (har cheong)
  • 350 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2835 kJ / 678 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
10 g
Tuk
64 g
Nasycený tuk
21 g
Vláknina
1 g
Sodík
107 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty