Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
- 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
- ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 10 Chinese red dates, pitted
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Tomato-egg soup
20min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h