
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 50 g fresh ginger cut into thin slices
- 500 g chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 2 tsp wolfberries (goji) rinsed
- 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
- ¼ tsp sesame oil dark (roasted)
- 1 tsp salt adjust to taste
- 10 Chinese red dates pitted
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1423 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Salted Chicken
5hod. 10min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min