Steamed Chicken with Dang Gui
TM6 TM5 TM31

Steamed Chicken with Dang Gui

4.6 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
  • 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
  • 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g oyster sauce
  • 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
  • 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
  • ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 10 Chinese red dates, pitted
  • 800 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1423 kJ / 340 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
4 g
Tuk
24 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty