
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 402 kcal / 1684 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Selleriesalat aus dem Glas
1hod. 20min
Zucchinikuchen
1hod. 20min
Kürbis-Mandel-Suppe
40min
No bake Schokowürfel
2hod. 40min
Camembertaufstrich
15min
Rum-Zimt-Trüffel
1hod. 15min
Manner Kokoskugeln
3hod. 30min
Marmormuffins aus dem Varoma
50min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.