Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9 Std.
Gebackene Speckknödel
50 min
Erdäpfelwirler
1h
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1 godz. 30 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Almkäsesuppe
25 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 godz. 30 min
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2h