Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Waldviertler Knödel
1h
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40min