Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 671 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeermojito (virgin)
5 Min
Selleriesalat aus dem Glas
1 godz. 20 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 Min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2h 20min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min