Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz complet
- 4 poivrons rouges (250 g chacun environ)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
500
g de bouillon de légumes maison
nebo 500 g d'eau et 1 cube de bouillon de légumes - 12 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 20 g de feuilles de persil frais
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 682.5 mg
Alternativní recepty
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
45 min
Chakchouka au four
1h 10min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Riz cantonais
30 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Chakchouka aux œufs
50min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 min