Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz complet
- 4 poivrons rouges (250 g chacun environ)
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
500
g de bouillon de légumes maison
nebo 500 g d'eau et 1 cube de bouillon de légumes - 12 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 20 g de feuilles de persil frais
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 682.5 mg
Alternativní recepty
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
45 Min
Boulettes de riz à la tomate
40 Min
Crumble de légumes au parmesan
1 Std.
Tajine d'aubergine au piment
30 min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Muffins salés mozza, aubergine et lardons
45 Min
Frittata de courgettes et ricotta
40 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 Min
Salade de courgette, riz et thon
25min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 min