Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 50 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1 Std. 5 Min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1 Std. 10 Min
Colombo de porc aux légumes
45min
Rougail saucisse et riz
50 min