Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 50 g
Alternativní recepty
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 godz.
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Rougail saucisses et flan coco
1h 50min
Petit salé aux lentilles
55min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5 min