Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 50 g
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Colombo de porc à la guyanaise
1h 15min
Rougail aux chipolatas
50 min
Rougail saucisse et riz
50 min
Rougail saucisses et flan coco
1 godz. 50 min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1h 5min
Flans coco-Passion
1h
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Curry de poulet automnal
50 min
Curry vert de poulet à la patate douce et aux pois chiches
45 min