Kompatibilní verze
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'épinards frais, hachés
- 250 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 15 feuilles de menthe fraîche, hachées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de tomates, en quartiers
- 16 cannelloni à garnir
- 75 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 304 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10 min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Moussaka
1h 40min
Aubergines roulées à la ricotta
1 godz. 30 min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 godz. 30 min
Gratin de patate douce
50min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10 min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min