Kompatibilní verze
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'épinards frais, hachés
- 250 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 15 feuilles de menthe fraîche, hachées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de tomates, en quartiers
- 16 cannelloni à garnir
- 75 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 304 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Risotto courgette et bacon
35min
Boulettes courgette-mozzarella
45 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Risotto printanier
1小时
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1小时 15 分钟