Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso (2-3 cm)
- 50 g di peperone verde (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di funghi champignon in quarti
- 100 g di zucchina a cubetti (1 cm)
- 100 g di fagiolini surgelati a pezzi
- 200 g di riso a chicco corto (cottura 17 minuti circa)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di paprica
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 280 g di ceci bianchi in scatola, ben sciacquati e scolati (peso netto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 811.5 mg
Alternativní recepty
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Verdure asiatiche in agrodolce
Žádné hodnocení
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1u. 20min
Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto
2h 10min
Miglio con ceci e verdure al curry
1u.
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1u.
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min
Pasta cremosa ai gamberi e bietole
50min