Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 49.3 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 862.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Frittatina alle zucchine
30min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Frittelle di patate aromatiche
45min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Ragù di carne e verdurine
30min
Frullato di frutta (4-6 mesi)
20min
Polpette di riso rosse
40min
Pisellini e mais a vapore
Žádné hodnocení
Cheesecake al Prosecco
5h
Pesto di zucchine e basilico
20min