Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 scalogni a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 150 g di carota, pelata e a fette (0,5 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 500 g di petto di pollo senza pelle a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5317 kJ / 1270.8 kcal
- Protein
- 127.8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 55.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 20.4 g
- Sodík
- 550.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Zuppa di lenticchie alla turca
1 Std.
Brodo di verdure con noodles di omelette
50min
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Zuppa di orzo e pollo
1 Std.
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie e funghi
45min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 Std. 20 Min
Goulash ungherese
1h 45min
Zuppa di ceci e polpettine
50min