花椰菜炒雞肉
TM6 TM5

花椰菜炒雞肉

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 克 水
  • 100 克 綠花椰菜 ,切小朵
  • 15 克 油
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
777.8 kJ / 185.9 kcal
Protein
16.2 g
Sacharidy
2.6 g
Tuk
12.2 g
Nasycený tuk
6476.8 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
278.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty