Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 100 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 15 克 油
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- ⅛ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 777.8 kJ / 185.9 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 6476.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 278.5 mg