Zařízení & příslušenství
鮮菇炒莧菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)100 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
莧菜 切段(約5公分)200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
193.5 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
337.4 kJ /
80.7 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4144.5 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan