
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 克 水 (含川燙和蒸煮用)
- 60 克 菠菜 ,只取葉子
- 500 克 冰水
- 2 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 83.7 kcal / 350.3 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 4.9 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 273.4 g
- Sodík
- 456.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
素燴香菇
Pas d’évaluation
山藥燴菇
25min
蠔油燜雙菇
Pas d’évaluation
當歸猴頭菇
Pas d’évaluation
麻辣櫛瓜麵
20min
旋轉烤馬鈴薯塔
Pas d’évaluation
糖醋黃瓜片
5min
糖醋青椒
25min
炒花椰菜起司熱壓三明治
Pas d’évaluation
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Pas d’évaluation
松露野菇溏心蛋三明治
Pas d’évaluation
腐乳空心菜
20min