菠菜蒸蛋
TM6 TM5

菠菜蒸蛋

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1500 克 水 (含川燙和蒸煮用)
  • 60 克 菠菜 ,只取葉子
  • 500 克 冰水
  • 2 顆 蛋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
350.3 kJ / 83.7 kcal
Protein
8.7 g
Sacharidy
2.2 g
Tuk
4.9 g
Nasycený tuk
273.4 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
456.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty