藥燉鱸魚湯

藥燉鱸魚湯

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
    2 片
  • 黃耆 洗淨,瀝乾
    5 克
  • 紅棗 洗淨,瀝乾
    5 克
  • 切片
    15 克
  • 鱸魚 清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)
    300 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 243.3 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 491.7 kJ / 117.5 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 17.5 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...