Zařízení & příslušenství
藥燉鱸魚湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
黃耆 洗淨,瀝乾5 克
-
紅棗 洗淨,瀝乾5 克
-
薑 切片15 克
-
鱸魚 清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
243.3 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
491.7 kJ /
117.5 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
17.5 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan