Zařízení & příslušenství
菠菜蒸蛋
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
水 (含川燙和蒸煮用)1500 克
-
菠菜 只取葉子60 克
-
冰水500 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
456.6 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
350.3 kJ /
83.7 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
273.4 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan