菠菜蒸蛋

菠菜蒸蛋

4.7 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • (含川燙和蒸煮用)
    1500 克
  • 菠菜 只取葉子
    60 克
  • 冰水
    500 克
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 456.6 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 350.3 kJ / 83.7 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 273.4 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...