枸杞蒸鱈魚

枸杞蒸鱈魚

5.0 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 人份

Suroviny

  • 日式醬油
    20 克
  • 米酒
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 鱈魚片
    250 克
  • 切片
    15 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙
  • 500 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    3 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1128.3 mg
Protein 14.7 g
Kalorie 899.4 kJ / 215 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 1716.7 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...