枸杞蒸鱈魚
TM6 TM5

枸杞蒸鱈魚

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 日式醬油
  • 5 克 米酒
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 250 克 鱈魚片
  • 15 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • 500 克 水
  • 3 根 新鮮香菜 ,只取葉子

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
899.4 kJ / 215 kcal
Protein
14.7 g
Sacharidy
3.9 g
Tuk
14.8 g
Nasycený tuk
1716.7 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
1128.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty