Zařízení & příslušenství
枸杞蒸鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 人份
Suroviny
-
日式醬油20 克
-
米酒5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鱈魚片250 克
-
薑 切片15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
水500 克
-
新鮮香菜 只取葉子3 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1128.3 mg
Protein
14.7 g
Kalorie
899.4 kJ /
215 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1716.7 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan