Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini cavolo nero
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 1 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 500 g di acqua g
- 200 g di cavolo nero, le foglie senza il fusto centrale, a listarelle
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 godz. 20 min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Cocottine di fave
40min
Flan al topinambur
40min
Sformato di cardi
1h
Burger di cavolo nero
45 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min