Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 150 g di Fontina a tocchetti
- 2 rametti di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 4 uova
- 60 g di latte
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pere Abate, sbucciate e a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 487.8 mg
Alternativní recepty
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30 min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Quiche alle cipolle
1h 30 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Lasagna radicchio e salsiccia
2 godz.
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min