Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 120 g di porri, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di salmone affumicato a fettine
- 80 g di caprino
- latte q.b. per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1084 mg
Alternativní recepty
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2u. 30min
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30 min
Insalata capricciosa
20min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata radicchio e robiola
2u. 30min