
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
Crema di lenticchie e asparagi
- 150 g di asparagi verdi freschi, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lenticchie precotte, (se in scatola, il peso sgocciolato)
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 101.3 kcal / 424 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 92 mg
Alternativní recepty
Mezzelune di zucchine e uova con salsa piccante
40min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Pasta agretti e ricotta
45min
Rotolo ai piselli
50min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2hod.
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1hod.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min