Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
nebo 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2589.5 mg
Alternativní recepty
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Onion Tart (TM5)
1h
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Žádné hodnocení
Salt Cod Gratin
50min
Risotto with Parmesan
40min
Bucatini amatriciana
45min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min