Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
nebo 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2589.5 mg
Alternativní recepty
Pasta al Arrabiata
30min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Žádné hodnocení
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chilli Con Carne
35min
Pizza Diavola
1h 30min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min