Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
nebo 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2589.5 mg
Alternativní recepty
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto
40min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 Min
Prawn Saganaki
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Pasta alla Puttanesca
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Puttanesca Penne
50min