
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
nebo 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2589.5 mg
Alternativní recepty
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Caesar Salad
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min