Zařízení & příslušenství
Puttanesca Penne
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
pitted black olives130 g
-
tinned anchovy fillets30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salted capers rinsed60 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 Tbsp
-
water1500 g
-
penne (short, dried pasta)360 g
-
fresh parsley leaves only, chopped1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14.5 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tuk
12.7 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Pasta
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1hod. 30min.
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1hod. 40min.
Pasta alla Puttanesca
35min.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1hod. 40min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1hod.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.