Zařízení & příslušenství
Puttanesca Penne
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
pitted black olives130 g
-
tinned anchovy fillets30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salted capers rinsed60 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 Tbsp
-
water1500 g
-
penne (short, dried pasta)360 g
-
fresh parsley leaves only, chopped1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14.5 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tuk
12.7 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Pasta
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Reuben's Stew
5min.
Aubergine and Tomato Pasta
45min.
Aubergine Bhurta
30min.
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min.
Stuffed Moroccan Breads
2hod. 45min.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min.
Ginger Sparkler
40min.
Pasta alla Norma
50min.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min.
Pasta alla Puttanesca
35min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.