Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta alla puttanesca
35min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Arrabbiata sauce
20 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Pasta alla Puttanesca
35min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min