Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Sardine and Pea Pilaf
40 λεπτ.
Creamy French Dressing
5 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Pissaladière
1h 30min
Pasta alla Norma
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h