Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebel, in Spalten (2-3 cm)
- 80 g Möhre, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- 60 g Porree, in Ringen (2-3 cm)
- 80 g Sellerie, in kleinen Stücken (2-3 cm)
-
2400 - 2700
g Schweinehaxen mit Schwarte
nebo 2400 - 2700 g Eisbeine mit Schwarte - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Fleischbrühe, flüssig
- 300 g Weißbier
Bayrisch Kraut, Sauce und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 750 g Weißkohl, in Stücken (4 cm)
- 110 g Butter, in Stücken
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- ¾ TL Kümmel, ganz
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ - 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 60 g Obstessig
- 100 g Weißbier
- 30 g Zucker
- 250 g Bunte Möhren, in Spalten (1 cm)
- 250 g Petersilienwurzel, in Spalten (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, festkochend, in Spalten (1 cm)
- 10 g Speisestärke
- 15 g Senf, mittelscharf
-
10
g Sojasauce
nebo 10 g Worcester-Sauce - 100 g Sahne-Meerrettich
- 70 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7587 kJ / 1813 kcal
- Protein
- 150 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 107 g
- Nasycený tuk
- 43 g
- Vláknina
- 13.4 g
- Sodík
- 7122 mg
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
48h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2h
Spätzlesuppe
3h 45min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 Std. 10 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Sauerkraut
96h
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5h
Rheinischer Sauerbraten
51sa
Rotkohl
1 Std.