Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
nebo 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472 kJ / 350 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Ochsenbäckchen
5h
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2h 20min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30min
Wildreis, gekocht
25 Min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45min
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 Min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1 Std. 30 Min
Fisch mit Blumenkohl-Kartoffel-Stampf und Gemüse
40min