
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie abgezupft
- 3 Stängel Koriander abgezupft
- 1 Stängel Estragon abgezupft
-
1
Zwiebel halbiert
nebo 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln in Stücken
- 50 g Butter in Stücken
- 20 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 350 kcal / 1472 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1hod. 15min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3hod. 30min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1hod. 10min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3hod. 50min
Ossobuco
3hod. 40min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5hod. 10min
Hühner-Kraft-Suppe
2hod. 10min
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2hod. 20min
Pochierte Eier
30min