Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
-
1
Zwiebel, halbiert
nebo 2 Schalotten - 2000 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 350 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 20 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472 kJ / 350 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 718 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen in Gemüse-Kokos-Sauce mit Kokos-Rohkost-Salat
1h
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Tomatenessenz
13h 30 min
Hähnchen-Tajine
4h
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13 Std. 15 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h