Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 580.2 mg
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mushroom Risotto
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Spaghetti alla Carbonara
30min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Stracciatella Soup
30min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min