Kompatibilní verze
Mushroom and Parmesan Risotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 580.2 mg
Alternativní recepty
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 Min
Mushroom Risotto
30min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2hod. 15min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3hod.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min