Kompatibilní verze
Mushroom and Parmesan Risotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 580.2 mg
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Leek and Potato Soup
1h
Creamy Courgette Soup
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min