Mushroom and Parmesan Risotto

Mushroom and Parmesan Risotto

4.8 6 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
8 portions

Suroviny

  • water
    1600 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • shallot halved
    60 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • fresh button mushrooms quartered
    500 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 477.1 kcal / 1996.3 kJ
Protein 13 g
Tuk 16.4 g
Sacharidy 66.5 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sodík 580.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...