Zařízení & příslušenství
川味笋子牛肉
Příprava 15min.
Celkový 26hod.
6 人份
Suroviny
-
笋干100 克
-
水800 克
-
油30 克
-
牛肉 切2厘米块500 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱30 克
-
花椒5 克
-
八角1 颗
-
香叶2 片
-
草果1 颗
-
丁香5 克
-
桂皮 掰碎5 克
-
茴香籽5 克
-
啤酒350 克
-
生抽20 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
506.4 mg
Protein
23.3 g
Kalorie
939.5 kJ /
225.2 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起年夜饭吧
15 recepty/-ů
Čína
Čína