Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 2 c. à café rases de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en dés
- 100 g de poivron rouge, émincé en fines lanières
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 230 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295 kJ / 788 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili de poulet
40 Min
Rougail saucisse
50 Min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Colombo de porc
1h 20 min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Sauté de porc au curry
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Filet mignon au cidre
35 Min
Sauté de porc au cidre
1h