Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 2 c. à café rases de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en dés
- 100 g de poivron rouge, émincé en fines lanières
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 230 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295 kJ / 788 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 godz. 10 min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Chili de poulet
40min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de veau au chorizo
1h
Rougail saucisse
50 Min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Sauté de porc au curry
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Sauté de porc au cidre
1h