Kompatibilní verze
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45min
Tomaat en Chili jam
1h 15 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Fideuá van groenten
40min