Kompatibilní verze
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14sa 20 dk
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Kokos en karamel cheesecake
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min