Zařízení & příslušenství
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porties
Suroviny
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
32.5 g
Kalorie
3046 kJ /
728 kcal
Tuk
33 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Valentijn
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Minuut Koolsla
10min.
Sous-vide Teriyaki Zalm
1hod. 20min.
200 g prei fruiten
20min.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min.
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Met honing geglazuurde wortelen
30min.
Veelzijdige gladde soep
45min.