
Kompatibilní verze
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter in kleine stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 728 kcal / 3046 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegratineerde coquilles
25min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min
Zalm met venkel
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Kruiden en Cashew dip
8hod. 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmburgers
25min
Gembersoep met rode paprika
50min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.