Kompatibilní verze
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Klassieke sabayon
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min