Zařízení & příslušenství
麻薑珍菇湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油30 克
-
嫩薑 切片30 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散200 克
-
水750 克
-
高麗菜 切塊(約5公分)100 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
-
冰糖 (約1茶匙)5 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
181 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
621.4 kJ /
148.5 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
839 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
素燴香菇
Žádné hodnocení
山藥燴菇
25min.
薑香椰奶菠菜義大利麵
Žádné hodnocení
純素義麵醬
Žádné hodnocení
蠔油燜雙菇
2hod. 20min.
當歸猴頭菇
Žádné hodnocení
純素茄子瑪斯曼咖哩
Žádné hodnocení
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Žádné hodnocení
麻辣櫛瓜麵
20min.
旋轉烤馬鈴薯塔
1hod.
糖醋黃瓜片
5min.
糖醋青椒
25min.