Zařízení & příslušenství
青木瓜燉排骨
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
252.3 mg
Protein
18.6 g
Kalorie
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
3181.4 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan