青木瓜燉排骨

青木瓜燉排骨

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水
    200 克
  • 青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 252.3 mg
Protein 18.6 g
Kalorie 1328.8 kJ / 317.6 kcal
Tuk 23.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3181.4 g
Sacharidy 7.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...