竹笙枸杞排骨湯
TM6 TM5

竹笙枸杞排骨湯

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 5 - 6 條 竹笙 (約5克)
  • 1300 克 水 (含浸泡和烹煮用)
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 6 朵 鈕扣菇 ,泡軟
  • 250 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
  • 10 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
  • 1 ½ 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1170.1 kJ / 279.7 kcal
Protein
16.9 g
Sacharidy
6.6 g
Tuk
20.5 g
Nasycený tuk
2784.6 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
239.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty