玉米筍酸菜湯

玉米筍酸菜湯

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 酸菜
    30 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    10 克
  • 乾香菇 泡水、切絲
    3 朵
  • 蘑菇 切片
    200 克
  • 雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段
    200 克
    200 克 猴頭菇, 切段
  • 玉米筍 切段
    100 克
  • 金針菇
    200 克
  • 1 茶匙
  • 西洋芹 切末
    10 克
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.568 g
Kalorie 242 kJ / 57 kcal
Tuk 0.745 g
Vláknina 4.49 g
Sacharidy 10.25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...