Zařízení & příslušenství
玉米筍酸菜湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
酸菜30 克
-
紅蘿蔔 切絲10 克
-
乾香菇 泡水、切絲3 朵
-
蘑菇 切片200 克
-
200 克 猴頭菇, 切段雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段200 克
-
玉米筍 切段100 克
-
金針菇200 克
-
鹽1 茶匙
-
西洋芹 切末10 克
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.568 g
Kalorie
242 kJ /
57 kcal
Tuk
0.745 g
Vláknina
4.49 g
Sacharidy
10.25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan