Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切細絲
- 1000 克 水
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)
- 60 克 板豆腐 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 1603.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 219.4 mg