洋蔥鮭魚清湯

洋蔥鮭魚清湯

3.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切細絲
    100 克
  • 1000 克
  • 新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)
    200 克
  • 板豆腐 切塊(約3公分)
    60 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 219.4 mg
Protein 23.6 g
Kalorie 1134.7 kJ / 271.2 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1603.8 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...