Zařízení & příslušenství
花椰菜炒雞肉
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
綠花椰菜 切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 切片15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
278.5 mg
Protein
16.2 g
Kalorie
777.8 kJ /
185.9 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
6476.8 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan