花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 278.5 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 777.8 kJ / 185.9 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6476.8 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...