甜豌豆炒蝦仁
TM6 TM5

甜豌豆炒蝦仁

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,剝去兩側粗纖維
  • 1 大匙 水
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 60 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
  • 100 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
514.7 kJ / 123 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
11.7 g
Tuk
5.3 g
Nasycený tuk
4184.6 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
412.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty