Zařízení & příslušenství
甜豌豆炒雙鮮
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
草蝦仁 去腸泥100 克
-
花枝 切段(約3公分)100 克
-
米酒15 克
-
水500 克
-
新鮮甜豌豆 洗淨,剝除兩側粗纖維150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雪白菇 去根部,撥散70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油 (可省略)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
777.6 mg
Protein
43.9 g
Kalorie
1643.5 kJ /
394.2 kcal
Tuk
20.9 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
28.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan