Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf

Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf

4.5 65 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Orangensaft
    80 g
  • Cognac (volitelně)
    30 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
    50 g Apfelsaft
  • Entenbrüste, mit Haut rautenförmig eingeschnitten
    4
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    5 - 10 g
  • Chiliflocken (Pul Biber)
    ½ TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Sesamöl, geröstet
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Süßkartoffeln in Stücken
    800 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Ahornsirup (volitelně)
    10 g
  • Geflügelfond
    400 g
  • Thai-Chili-Sauce
    2 - 3 EL
  • Sojasauce
    1 - 2 EL
  • Speisestärke
    3 TL
  • Sesam, geröstet
    2 EL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1700 mg
Protein 36 g
Kalorie 2078 kJ / 497 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...