Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di porro a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
-
100
g di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
nebo 100 g di bresaola a listarelle (2 cm) - 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Canederli al formaggio
1h
Zuppa di orzo e pollo
1h
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Crema di pomodoro
25min
Strangolapreti alla trentina
4h
Caramelle gommose al mango
Žádné hodnocení
Zuppa d'orzo
1h 20min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min