Zařízení & příslušenství
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
6.7 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Piña colada
5min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Raw kibbeh
15min
Turkish borek with cacik
1h
Baba ghanoush
1h
Pad Thai
45min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Strawberry margarita
5min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Mango daiquiri
5min