Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

4.9 30 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions

Suroviny

  • raw sugar
    30 g
  • lemon peel (4 cm strips), no white pith
    2 pieces
  • ice cubes
    200 g
  • lemon flesh only, no white pith, pips removed
    130 g
  • Aperol®
    150 g
  • aquafaba (see Tips)
    60 g
  • dehydrated orange slices to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 6.7 mg
Protein 1.2 g
Kalorie 341.1 kJ / 81.5 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 13.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...