Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 25 g pine nuts
- 20 g fresh mint, leaves only
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Pea and avocado smash
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
- 1 ripe avocado, flesh only
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
Poached eggs
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls
Assembley
- 4 bread, slices of choice, toasted to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- ground black pepper, to season
- sea salt, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
- Protein
- 55.7 g
- Sacharidy
- 200 g
- Tuk
- 41.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 20.8 g
- Sodík
- 2515.3 mg
Alternativní recepty
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Kale mash
Žádné hodnocení
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min