Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1213.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef "Burgundy"
40min
Butter chicken
55 min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Hunters' stew
1 Std.
Hungarian goulash
1h 30min