Prawn and saffron risotto

Prawn and saffron risotto

3.6 84 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • water lukewarm
    560 g
  • saffron threads
    ½ tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • dry sherry
    80 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste, plus extra to serve
    1 pinch
  • raw prawns shelled and cleaned
    200 g
  • lemon zest only, finely grated, no white pith
    ½
  • butter (optional)
    2 - 3 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 647.1 mg
Protein 20.5 g
Kalorie 2620.4 kJ / 626.3 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 81.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...