Prawn and saffron risotto

Prawn and saffron risotto

3.5 74 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
2 portions

Suroviny

  • water lukewarm
    560 g
  • saffron threads
    ½ tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • dry sherry
    80 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste, plus extra to serve
    1 pinch
  • raw prawns shelled and cleaned
    200 g
  • lemon zest only, finely grated, no white pith
    ½
  • butter (optional)
    2 - 3 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 626.3 kcal / 2620.4 kJ
Protein 20.5 g
Tuk 18.8 g
Sacharidy 81.6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sodík 647.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...