
Zařízení & příslušenství
Prawn and saffron risotto
Příprava 10min
Celkový 30min
2 portions
Suroviny
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
626.3 kcal /
2620.4 kJ
Protein
20.5 g
Tuk
18.8 g
Sacharidy
81.6 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sodík
647.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland