Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 124.9 g
- Tuk
- 156.9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 godz. 30 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Burro mediterraneo
5h 20 min.
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min