Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 124.9 g
- Tuk
- 156.9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Mini capresi con gelée al pomodoro
1hod. 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Salsa bernese
20 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Remoulade di sedano rapa
10 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Fonduta di formaggio
20 min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min