Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 124.9 g
- Tuk
- 156.9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 Std.
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Salsa bernese
20min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2u. 20min
Sorbetto mango e maracuja
25 min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min