Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 144.8 g
- Nasycený tuk
- 84.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1043.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Salsa Mornay
20 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1h
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Crema al Parmigiano Reggiano
10min