Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 144.8 g
- Nasycený tuk
- 84.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1043.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova con purea profumata
30min
Chicken tenders
4h 30min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Vellutata di peperoni
20min
Kakuni
4h 30min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1u.
Mini éclair ai lamponi
3h
Budino di halloween
2u.
Salsa al prezzemolo
20min
Pane di mais gratinato
40min
Salsa olandese (TM6)
15min