Burro bianco allo champagne
TM6

Burro bianco allo champagne

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    nebo 1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 500 g
Kalorie
6249 kJ / 1494 kcal
Protein
7.4 g
Sacharidy
20.5 g
Tuk
144.8 g
Nasycený tuk
84.4 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
1043.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty