
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 1494 kcal / 6249 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 144.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 84.4 g
- Sodík
- 1043.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina di lamponi e limoni
Žádné hodnocení
Insalata Thai con papaya
Žádné hodnocení
Cioccolata calda arancia e zafferano
20min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Harissa
25min
Ravioli al vapore
45min
Éclair all'arancia
7hod.
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1hod.
Pasta fresca al cacao
1hod. 10min
Knödel
50min
Jalapeño poppers
1hod.
Gyoza
1hod.