Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 144.8 g
- Nasycený tuk
- 84.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1043.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd
20min
Matcha latte
Žádné hodnocení
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Cheesecake alla salsa mou
4 godz. 50 min
Fagottini di agnello speziati
1h 30min
Cheesecake polacca
1h 30min
Burro mediterraneo
5h 20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10hod. 30min
Salsa alla birra e mele
35min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Agliata verde
15min