Kompatibilní verze
Crema de guisantes con calamares y tomates salteados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 400 g de guisantes congelados
- 600 - 800 g de anillas de calamar
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 30 g aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 24 tomates cherry enteros
- 1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1271 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 263.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape en salsa de almendras
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Bacalao con puré de guisantes
30 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40min
Salmonetes con crema de espárragos y limonada de lombarda
40min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10 Min
Crema de verduras y gambas
1u.
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40min
Crema de guisantes
30 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min