Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de zanahoria en trozos
- 1 chalota en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca fresca
nebo 1 cucharadita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
- 200 g de salchichas blancas frescas sin piel, en trozos
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita sal
- 300 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 10 g de vinagre balsámico (volitelně)
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 - 6 hojas de albahaca fresca para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 684.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 Min
Espaguetis con salchichas frescas y pimiento rojo
1h
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3 Std. 15 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Arroz con edamame y pollo (Cocción de arroz)
45 Min
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
30min
Risotto de guisantes y jamón
30min
Espaguetis y albóndigas con salsa de tomate
45 Min
Espaguetis a la Nerano
30min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Espaguetis con albóndigas (La dama y el vagabundo)
40min