Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de zanahoria en trozos
- 1 chalota en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca fresca
nebo 1 cucharadita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
- 200 g de salchichas blancas frescas sin piel, en trozos
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita sal
- 300 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 10 g de vinagre balsámico (volitelně)
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 - 6 hojas de albahaca fresca para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 684.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 min
Arroz de latas
30 min
Fideos con verduras
30 min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30 min
Boloñesa de avellanas
35min
Risotto vegetariano
25min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35min
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 min
Risotto de pollo y verduras
25min