Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rebanada de pan (aprox. 30 g)
- 2 dientes de ajo
- 8 almendras tostadas sin sal
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de tomate maduro en cuartos, sin semillas
- 550 g de agua
- 35 g de vinagre
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta molida
- 400 - 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 400 g de batatas en dados de 3 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- 3 huevos duros en trozos
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1189 kJ / 284 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 168.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Sopa de repollo
45 min
Sopa de trigo y verduras
45 min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3h 15 min
Guiso de verduras italiano
40 min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min