Kompatibilní verze
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663 kJ / 396 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1207.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Mexican chicken soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Spicy cauliflower soup
20min
Layered lamb curry
1 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Chicken cacciatore
50min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Lamb and barley soup
50min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min