
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hartige eiercustard
- 4 eieren
- 100 g volle melk
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Aardappel-spinaziesoep
- 80 g uien gehalveerd
- 20 g olie
- 40 g knolselderij
- 100 g wortelen in stukken (2 cm)
- 200 - 250 g aardappelen in stukken (2 cm)
- 80 g prei in schijfjes (1 cm)
- 800 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
250
g verse spinaziebladeren
nebo 250 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid - 80 g room 30% vet
- zout plus extra naar smaak
- gemalen peper plus extra naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 191 kcal / 797 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1hod. 25min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1hod.