Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pórku
- 100 gramů kadeřávku
- 100 gramů růžičkové kapusty
- 100 gramů brokolice
- 50 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 896 kJ / 213 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 Min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 Min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30 min
Čočka na kari s dýní v páře
1 Std. 15 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h