Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pórku
- 100 gramů kadeřávku
- 100 gramů růžičkové kapusty
- 100 gramů brokolice
- 50 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 896 kJ / 213 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 godz. 20 min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Hovězí kofty s fetou
1 godz. 20 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Gratinovaný květák
55min