Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
Příprava 25min.
Celkový 35min.
5 porcí
Suroviny
Omáčka satay
-
½ čajové lžičky fenyklových semínek
-
½ čajové lžičky celého římského kmínu
-
1 čajová lžička koriandrových semínek
-
1 polévková lžíce mleté kurkumy
-
5 - 10 gramů čerstvého zázvoru na 2mm kousky
-
5 stroužků česneku
-
1 - 2 čerstvé chilli papričky bez semínek, na plátky
-
2 polévkové lžíce japonské sójové omáčky typu tamari
-
1 polévková lžíce tamarindové pasty
-
2 polévkové lžíce ústřicové omáčky
-
1 polévková lžíce třtinového cukru
-
270 gramů kokosového mléka
-
60 gramů arašídového másla
Kuřecí maso, rýže a zelenina
-
400 gramů jasmínové rýže
-
1200 gramů vody
-
600 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže na 3–4cm kousky
-
100 gramů mrkve na 0,5cm kousky
-
100 gramů brokolicových růžiček
-
100 gramů květákových růžiček
-
50 gramů červené papriky na proužky (0,5 x 3 cm)
-
50 gramů cibule na proužky
-
80 gramů lusků cukrového hrášku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
3227.4 kJ /
768.4 kcal
Tuk
37.4 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
74.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
45 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pad thai
45min.
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min.
Červené pesto
5min.
Římské gratinované artyčoky
45min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.